PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TOT FĂRĂ CĂLDURĂ

TOT FĂRĂ CĂLDURĂ

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Incepe scoala, iar liceul in care invata nu are nici acum caldura. 470 de elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Mihaescu” din Targoviste vor fi obligati, incepand de luni, sa mearga la cursuri, in schimburi, la alta unitate de invatamant, pentru ca firma care se ocupa de montarea centralei termice nu a finalizat lucrarile. Reprezentantii societatii comerciale au intrerupt lucrul, motivand ca nu pot continua montarea centralei din cauza temperaturilor extrem de scazute.

In aceste conditii, cei 470 de elevi de la Liceul Tehnologic „Nicolae Mihaescu” din Targoviste, pentru a nu incepe cursurile in frig, vor fi obligati, de luni, sa se mute la Colegiul National Constantin Cantacuzino. Cei care sunt inscrisi la invatamantul de zi vor intra in clase in schimbul unu, iar cei de la seral vor trebui sa invete dupa-amiaza. In cazul celor din urma, s-a luat masura reducerii programului. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, ora de curs a fost micsorata la 45 de minute, iar pauza la cinci minute.

Lucrarile pentru montarea centralei termice la Liceul Tehnologic „Nicolae Mihaescu” din Targoviste urmeaza sa fie finalizate pana la sfarsitul lunii.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe