PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACȚIUNE STRADALĂ A POLIȚIȘTILOR DÂMBOVIȚENI

ACȚIUNE STRADALĂ A POLIȚIȘTILOR DÂMBOVIȚENI

de Andrei Oprescu
61 vizualizări

Politistii din municipiul Targoviste si orasul Gaesti au iesit in strada pentru a sta de vorba cu oamenii. Actiunea stradala a avut un caracter informativ. Oamenii legii au distribuit cetatenilor flyere cu recomandari preventive si sfaturi pentru a nu devenii victimele unor fapte de furt si inselaciune.

Oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de efective de jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, au organizat acțiuni stradale, pe raza municipiului Târgoviște și orașului Găești, pentru informarea cetățenilor în vederea prevenirii unor fapte de furt sau înșelăciune.

În cadrul activităților organizate, polițiștii au distribuit cetățenilor flyere cu recomandări preventive, precum și sfaturi referitoare la modalitățile prin care pot evita să devină victime ale unor infracțiuni.

Totodată, cetățenii au fost îndrumați să respecte măsurile pentru limitarea infectării cu virusul SarS-CoV-2.

La activități au participat și voluntari de la Organizația ”Salvați copiii” și reprezentanți de la Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Dâmbovița.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe