PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AFGAN ASCUNS PE LADA CU SCULE

AFGAN ASCUNS PE LADA CU SCULE

de Andrei Oprescu
57 vizualizări

Politistii de frontiera giurgiuveni au depistat un cetatean afgan, care a incercat sa intre ilegal în Romania, ascuns pe lada de scule a semiremorcii unui ansamblu rutier incarcat cu detergent.

La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 35 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, detergent din Turcia, pentru o societate din România. La  efectuarea controlului amănunţit asupra autocamionului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe lada de scule a semiremorcii era ascuns un tânăr.În cadrul cercetărilor s-a stabilit că acesta este cetăţean afgan, în vârstă de 20 de ani. Persoana în cauză a declarat poliţiştilor faptul că s-a urcat în mijlocul de transport, fără ca şoferul să aibă cunoştinţă despre acest aspect. Poliţiştii de frontieră nu au permis intrarea în ţară persoanei descoperite ascunse, aceasta fiind preluată de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun , se arată intr-un comunicat al Inspectoratului Taritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe