PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIITURĂ ÎN ZĂNOAGA, DÂMBOVIȚA

VIITURĂ ÎN ZĂNOAGA, DÂMBOVIȚA

de Andrei Oprescu
99 vizualizări

60 DE TURIȘTI BLOCAȚI ÎN CAMPING, DIN CAUZA INUNDAȚIILOR

Din cauza fenomenelor meteo severe care au avut loc in zona montana a judetului Dambovita, in apropierea cabanei Zanoaga, s-a produs o viitura. 60 de persoane au ramas blocate in rulote, dupa ce inundatiile au cuprins intreaga zona de camping.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență din Dâmbovița a anunțat că o viitură puternică, care s-a produs în regiunea montană, Zanoaga, a dus la blocarea cu aluviuni și doborâturi a drumului județean din apropiere, astfel că accesul de la Zănoaga către Dichiu este imposibil. 60 de turiști au fost prinși de inundații și au rămas blocați în zona montană de camping. Pompierii împreună cu jandarmii de la Postul Zanoaga au efectuat o recunoaștere pentru identificarea efectelor produse în campingul din zona în care se aflau zeci de persoane. Din fericire, conform verificărilor efectuate nu au fost identificate persoane cu probleme sau care să necesite asistență medicală. Se așteaptă retragerea apei pentru ca persoanele să poată părăsi zona în siguranță.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe