PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Datori până după 2020 – VIDEO

Datori până după 2020 – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Au credite de ordinul sutelor de milioane de lei. Mai mult decat atat, nu vor putea scapa de ele ani buni de acum inainte. Consiliul Judetean Dambovita desi a scapat de plata unor zeci de milioane de lei, corectii financiare, platite de stat, ramane cu datorii ce nu vor fi stinse prea curand.

Intr-o conferinta de presa, presedintele CJ Dambovita a prezentat situatia financiara a forului pe care il conduce. Nota predominanta a informarii a fost departe de a fi una optimista. Datoriile sunt foarte mari si nici nu vor putea fi sterse prea curand.In doar cateva cifre situatia se prezinta in felul urmator:

Daca aici, prin preluarea corectiilor de 25% din valoarea proiectelor europene, la bugetul de stat, se poate spune ca s-a scapat de o povara, o alta va apasa si de acum inainte bugetul CJD.

Conforma prognozei gradul de inadatorare al judetului va creste in 2015 cu aproape un procent iar rambursarile de credite sunt esalonate pana dupa anul 2020, alte imprumuturi fiind excluse atat timp cat gradul de indatorare nu va scadea sub pragul de 30%.

 

 

Redactor: Horia Marin

Imagine: Radu Constantinescu

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe