PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CÂNTEC PENTRU ÎNGERI – VIDEO

CÂNTEC PENTRU ÎNGERI – VIDEO

de admin
13 vizualizări

Copiii ajuta alti copii! La inceput de primavara,Corul de copii Anastasis de la Catedrala Eroilor din Targoviste, Parohia Inaltarea Domnului organizeaza un concert caritabil. Concertul intitulat Cantec pentru ingeri are ca scop sprijinirea elevilor care provin din familii defavorizate si va avea loc pe data de 30 martie.

Concertul Cantec pentru ingeri este organizat cu ocazia anului omagial euharistic, al Sfintei Spovedanii si al Sfintei Impartasanii, si anului comemorativ al Sfintilor Martiri Brancoveni, in Patriarhia Romana  si se va desfasura  pe data de 30 martie, incepand cu ora 17, la Muzeul de Istorie din Targoviste.  Recitalul va fi sustinut de corul de copii Anastasis de la Catedrala Eroilor din Targoviste sub indrumarea preotului Lucian Constantin Mileșan. Intrarea este libera urmand sa aiba loc o strangere de fonduri , iar acestea vor fi alocate pentru sprijinirea elevilor care provin din familii defavorizate. Asadar cei care isi doresc sa le ofere o mana de ajutor copiilor si sa se bucure de un recital al “ingerilor”,  pot veni sa-i asculte si sa faca o donatie benevola. Concertul este realizat cu sprijinul Patriarhiei Romane, Arhiepiscopiei Targoviste si Liceului Voievodul Mircea din Targoviste si Complexul Muzeal Curtea Domneasca.

 

Reporter: Cătălina Sandu

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe