PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘI-A ÎNGROPAT COPILUL DE VIU – VIDEO

ȘI-A ÎNGROPAT COPILUL DE VIU – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Caz ingrozitor in Dabovita! O familie din localitatea Dobra este acuzata ca si-a ingropat de viu pruncul copilul nou-nascut. Femeia s-a simtit rau si si-a hemat sotul acasa. Apoi a nascut baietelul intr-un lighean. Desi a afost nascut acasa, in conditii improprii si fara asistenta medicala, baietelul traia. Sanda la viata i-a fost curmata chiar de tatal lui care l-a ingropat de viu. Totul a iesit la iveala dupa ce femeii i s-a facut rau din cauza unei hemoragii puternice. A ajuns la spital cu o ambulnata. Aici medici si-au dat seama imediat ca nascuse si au chemat politia. Tatal criminal este acum cercetat pentru omor.
Femeia era gravida in 9 luni si mai are inca 5 copii acasa. Ieri s-a simtit rau si si-a chemat sotul acasa. Cand a ajuns acasa sotul , femeia a nascut intr-un lighean un baietel perfect sanatos. Sansele de supravietuire ale micutului a-u fost curmate chiat de catre tatal lui care imediat dupa nastere l-a luat si a pus pamant pe el de viu. Apoi femeia a inceput sa se simta rau si a sunat la ambulnata. Nenorocirea s-a aflat abia cand au ajuns la spital. Medicii si-au dat seama ca femea tocmai nascuse si au chemat politia.
Sotul femeii a fost luat imeidat de politisti si dus la audieri. N-a recunoaste nimic din ce a facut.
Astazi medicii legisti au anuntat rezultatatl necropsiei si au stabilita mou-nascutul a fost ingropat de viu.
Daca va fi gasit vinovat, tatal micutului risca sa stea dupa gratii pana la 20 de ani. Anchetatorii faca cum cercetari pentru a vedea daca si mama copilului ar putea fi acuzata de vreo infractiune.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe