PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A ALUNECAT ÎN FÂNTÂNĂ

A ALUNECAT ÎN FÂNTÂNĂ

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Tragedie in Dambovita! Un barbat de 44 de ani din Voinesti a murit dupa ce a alunecat intr-o fantana din sat in timp ce incerca sa scoata apa. Un vecin a fost cel care i-a alertat pe salvatori dupa ce a vazut galeata barbatului la fantana. Pompierii au ajuns la fata locului, iar informatiile s-au adeverit. Cadavrul a fost scos de salvatori, interventia fiind una dificila din cauza adancimii fantanei.

Barbatul a mers la primele ore ale diminetii la fantana din sat, aflata in apropierea casei, pentru a scoate apa, dar nu s-a mai intors. Parintii au observat disparitia acestuia, dar au crezut ca se afla la niste vecini. Chiar au mers la fantana si au observat galeata, dar nu au intuit ce s-ar fi putut intampla.

Un vecin care a mers la fantana sa scoata apa a sunat dupa amiaza la 112 solicitand ajutorul salvatorilor dupa ce a banuit ce s-ar fi intamplat.

Medicii veniti la fata locului au executat manevre de resuscitare dupa cum este procedura, insa barbatul nu mai prezenta semne vitale.

Interventia pompierilor a fost una dificila din cauza adancimii mari a fantanei. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili imprejutarile in care barbatul a cazut in fantana.

Valentin Popescu, Ciprian Rusa, Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe