PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERICOLUL CREȘTE!

PERICOLUL CREȘTE!

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Asa cum va relatam zilele trecute, turturii uriasi formati la streasina acoperisurilor pot provoca accidente grave. In Bucuresti, mai multi tineri au ajuns la spital dupa ce au fost loviti de turturi. Astazi termometrele au aratat 6 grade Celsius in Targoviste, iar in zilele urmatoare vremea va fi la fel de calda, ceea ce va determina desprinderea sloiurilor de gheata de pe imobile. In municipiul Targoviste pe unele cladiri s-au format turturi uriasi care pot provoca oricand o nenorocire. Semnalele trase de autoritati nu au fost luate in seama pana acum de mai multi agenti economici sau de asociatiile de locatari, iar acum risca sa fie sanctionati.

Zilele trecute locatarii unui bloc din Targoviste au cerut ajutorul autoritatilor pentru ca nu ajungeau la turturii uriasi, iar riscul ca cineva sa fie ranit era mare. Zona a fost imprejmuita cu o banda de avertizare. Nu la fel s-a intamplat in capitala. Opt studenti au ajuns duminica la spital dupa ce au fost loviti de turturii cazuti de pe cladirea Universitatii Bucuresti. Acestia au primit ingrijiri medicale pentru ca au fost loviti in cap si la spate de sloiurile de gheata. In Targoviste exista turturi care masoara chiar si cativa metri (00089.MTS), reprezand un adevarat pericol pentru trecatori, dar si pentru masinile aflate in parcarile din apropierea blocurilor. In microraionul 6 un sofer a parcat autoturismul exact sub un turture urias aflat la steasina imobilului. Sloiul de gheata s-ar putea desprinde oricand, mai ales ca temperaturile din aceste zile favorizeaza topirea zapezii.

Saptamana trecuta o terasa a unui agent economic a fost distrusa in municipiul Targoviste de turturi. Din fericire nimeni nu a trecut prin zona in acel moment. Situatii similare pot aparea oricand daca cei responsabili pentru indepartarea sloiurilor de gheata nu isi fac datoria, mai ales ca au fost avertizati si cu amenzi de autoritati.

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe