PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A CĂZUT DE LA ETAJUL NOUĂ

A CĂZUT DE LA ETAJUL NOUĂ

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Tragedie la Pitești, unde un adolescent de 16 ani a căzut de la etajul nouă al unui bloc. Poliția încearcă să afle dacă a fost un gest deliberat, un accident sau dacă tânărul a fost împins de cineva. Incidentul avut loc la un bloc turn situat aproape de centrul orașului. Nimeni nu îl cunoaște pe tânărul care a ieșit pe balconul unde se afla ieșirea spre tubulatura de gunoi de la etajul nouă al imobilului.

O locatară l-a zărit acolo, dar nu l-a băgat în seamă pentru că mulți tineri obișnuiesc să urce la etajele superioare ale blocului și să facă fotografii cu panorama orașului.

Locatarii spun că au auzit bubuitura produsă de impactul trupului cu cimentul de lângă bloc. Atunci au sunat la 112 și imediat la fața locului ajuns o ambulanță.

Medicii nu au mai avut ce face pentru că tânărul a murit pe loc.

Poliția a deschis o anchetă, iar primele date arata ca tânărul locuiește în altă zonă a orașului și nimeni nu știe ce căuta în blocul și la etajul de unde a căzut. Polițiștii încearcă să afle cine i-a deschis ușa având în vedere că blocul are intrarea securizată cu cartelă magnetică. Deocamdată nicio ipoteză nu este exclusă: fie tânărul s-a sinucis, fie a fost împins pe cineva, fie, pur și simplu, a fost un accident în momentul în care realiza un selfie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe