PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PARCHEZ CA UN BOU RELOADED

PARCHEZ CA UN BOU RELOADED

de Mditv
30 vizualizări

Nu sunt sanctionati de politia locala, insa nu sunt iertati de colegii din trafic. Vorbim despre soferii care fac parcari “artistice”, lasandu-si masina pe unde apuca, fara a tine cont de marcajele facute, de indicatoarele rutiere sau de pietoni. Mai nou, acestia primesc biletele in parbriz prin care li se atrage atentia ca sunt demni de celebra rubrica “Parchez ca un bou”.

Este mesajul primit de un şofer pe un bileţel lăsat pe parbriz. Cel mai probabil, un alt şofer indignat, care nu a găsit loc de parcare, s-a gândit la acestă metodă ingenioasă. Imaginile au fost surprinse în Centrul Vechi al municipiului Târgovişte. Şoferul taxat a parcat greşit pe două locuri de parcare, dar nu este singurul.

În municipiul Târgovişte sunt foarte mulţi conducători auto care nu au prea mult talent în arta parcărilor. Aceştia nu scapă totuşi nepedepsiţi. Paparazzi de ocazie sunt cu obiectivul pe ei, iar fotografiile ajung direct pe internet, la celebra rubrică “Parchez ca un bou”.

Nici nu este de mirare că poliţiştii îi iartă pe cei care îşi lasă maşina pe unde apucă, fără a ţine cont de nicio regulă. Agenţii sunt realişti şi recunosc faptul că nici ei nu au talent în ale parcatului, aspect surprins în imagini de colecţie tot de cârcotaşii de la colţuri. Aşadar, aveţi grijă cum parcaţi domnilor şi doamnelor, să nu deveniţi vedete fără voie, în mediul on-line!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe