PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A CĂZUT DE PE STÂLP – VIDEO

A CĂZUT DE PE STÂLP – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Un electrician de 43 de ani de la Electrica Pitesti a fost transportat cu un elicopter al MAI la Spitalul de Arsi din Bucuresti dupa ce s-a electrocutat si a cazut de la cativa metri in timp ce efectua reparatii la un stalp din localitatea argeseana Borlesti.Martorii spun ca barbatul nu avea echipament corespunzator cand lucre repunerea in functiune a retelei electricei,afectata de precipitatiile abundente din ultimele zile.

Electricianul se afla in timpul programului de lucru in momentul in care a avut loc incidentul,iar dupa ce a cazut de la aproximativ 5 metri a fost preluat de catre o salvare si transportat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti.Medicii au constatat ca are arsuri pe 20-30 la suta din suprafata corpului,cele mai grav afectate fiind mainile si fata.Dupa ce a fost stabilizat a fost solicitat la Pitesti elicopterul MAI care l-a transportat la Bucuresti,la Clinica de Arsi.

Ancheta politistilor in acest caz continua. Cercetari efectueaza si reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Arges,in conditiile in care barbatul era in timpul programului de munca si era angajat cu forme legale.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE CRISTI DUMITRU

http://youtu.be/UMbSvKESt1k

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe