PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AGLOMERAȚIE LA PAȘAPOARTE – VIDEO

AGLOMERAȚIE LA PAȘAPOARTE – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Aglomeratie mare la serviciile pentru eliberarea pasapoartelor! In aceste zile ghiseele sunt luate cu asalt de romanii veniti din afara care vor sa isi reinoiasca actele inainte de a se intoarce in tarile in care lucreaza. “Capsunarilor” li se adauga si un numar mare de persoane care vor sa obtina pasaport pentru a putea pleca in vacanta peste hotare. Numarul solicitarilor este dublu fata de alte perioade din an.
Se formeaza cozi imense in aceste zile la ghiseele Serviciului de Pasapoarte Dambovita. Daca in alte zile din an este liniste si numarul celor care vin sa obtina documentele este unul constant, vara cererile explodeaza, mai ales spre finalul lunii iulie, atingand maximul in prima jumatate a lunii august. Chiar daca fenomenul se manifesta de cativa ani, iar reprezentantii institutiei le recomanda de fiecare data cetatenilor sa evite zilele stabilite statistic ca fiind constant aglomerate: respectiv luni si marti intre orele 10:00 si 13:00, nimeni nu tine cont de aceste sfaturi si in fata ghiseelor abia daca ai unde sa arunci un ac.
De obicei dambovitenii plecati la munca in strainatate care se intorc in tara, dar si cei care vor sa isi petreaca concediul de vara in afara granitelor tarii se inghesuie la pasapoarte in perioada de foc, iar numarul cererilor este dublu fata de lunile celelalte din an.
Pentru a face fata numarului mare de solicitari in aceasta perioada angajatii de la pasapoarte nu primesc concediu de odihna, totodata programul de lucru este prelungit cu doua ore. Ca sa evite aglomeratia cei care doresc eliberarea unui pasaport trebuie sa tina cont si de anumite recomandari facute de reprezentantii serviciului.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

http://youtu.be/TJXU-d3ViY4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe