A DISTRUS TREI MAȘINI ȘI S-A ÎNFIPT CU SCUTERUL ÎN GARD

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

După el, potopul! Un bărbat din Călărași s-a urcat pe scuter, deși consumase alcool înainte și după ce a pierdut controlul a lovit trei mașini parcate și s-a înfipt cu scuterul în gardul unui cimitir din municipiu. Ca prin minune, a scăpat teafăr. Polițiștii i-au întocmit dosar penal.

Uimit că a scăpat doar cu câteva zgârieturi după ce a făcut prăpăd și amețit bine de aburii alcoolului, bărbatul din imagine dă acum explicații polițiștilor. S-a urcat pe scuter, deși consumase băuturi alcoolice, iar pe strada Sloboziei a pierdut controlul, a lovit trei autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului și apoi s-a oprit cu scuterul în gardul Cimitirului Central. Proprietarii mașinilor au anunțat poliția.

Testat, rezultatul etilotestului a indicat o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. După impactul cu mașinile, scuterul a rămas fără o roată și astfel s-a infipt în gard. Bărbatul a scăpat ca prin minune. Oamenii legii l-au ridicat pentru audieri și i-au întocmit dosar penal.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

MAI PUȚINE CAZURI NOI DE INFECTARE

Valul trei al pandemiei pare că se mai domolește. Cel puțin statistci vorbind, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.031.072 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 944.774 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au