PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A DOUA ETAPĂ DE VACCINARE

A DOUA ETAPĂ DE VACCINARE

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

Valeriu Gheorghiță spune că în prezent sistemul de programare merge bine, dar că în prima perioadă eu existat desincronizări față de activitatea centrelor de vaccinare, pentru că multe dintre acestea au început activitatea după 4 ianuarie.

„Pentru persoanele care nu au reuşit să-şi facă programare sunt operaţionalizate serviciile de call-center din fiecare judeţ, în care personalul este instruit încât să poată rezolva orice problemă care rezidă din programare, atât pentru persoanele juridice cât şi pentru persoanele fizice din prima etapă a strategiei de vaccinare”, a spus medical coordinator Valeriu Gheorghiță.

Cea de a doua etapă a vaccinării anti-COVID este gata să înceapă pe 15 ianuarie, a anunțat Valeriu Gheorghiță, precizând că nu se vor repeta momentele de dezincronizare ale platformei de vaccinare la nivel național, așa cum s-a întâmplat la început.

„Ne dorim accelerarea etapelor de vaccinare având în vedere că am început mai devreme decât estimam. Vom începe mai repede și etapa a doua, practic după 15 ianuarie, începând cu beneficiarii care se află internați în centrele medico-sociale, rezidențiale, continuând cu persoanele care sunt cu insuficiență renală cronică în stadiul de hemodializă. Dezvoltăm un sistem prin care persoanele după ce pleacă din stațiile de hemodializă să fie transportate cu aceleași mijloace de transport către centrele de vaccinare. Vor fi vaccinate și ulterior se va urma traseul obișnuit.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe