PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » PREOT ȘANTAJAT CU IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE – VIDEO!

PREOT ȘANTAJAT CU IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE – VIDEO!

de Andrei Oprescu
121 vizualizări

Șapte bărbați au fost aduși la audieri, duminică seară, la secția de politie 24 din Capitală, fiind acuzați de santaj la adresa unui preot din Videle, judetul Teleorman. Aceștia l-ar fi amenințat că vor publica fotografii și inregistrări video compromițătoare.

Polițiștii de ala  Secția 24 Poliție București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au demarat cercetări într-un dosar în care un preot din județul Teleorman reclama faptul că un tânăr care îl ajuta cu transportul i-a pretins și obținut, în mod repetat, sume de bani pentru a nu face public imagini cu caracter compromițător. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în cauză sunt implicați mai mulți bărbați, care în perioada septembrie – decembrie 2020, au pretins și obținut de la persoana vătămată sume de bani pentru a nu posta în spațiul virtual și a nu transmite fotografii și videoclipuri cu caracter compromițător.  Astfel, în baza activităților operative, la data de 10.01.2020 polițisti din cadrul Secției 24 Poliție, impreuna cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale au prins în flagrant delict doi dintre bărbați, imediat după ce au primit de la  persoana vătămată suma de 5000 lei, bani puși la dispoziția acesteia de organele de urmărire penală și marcați în prealabil de specialiștii criminalisti. În continuarea activităților procesuale au fost puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, două în București și trei în județul Călărași, fiind depistate și conduse la audieri alte 5 persoane.  Cercetarile sunt continuate de Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj. Prejudiciul reclamat este de aproximativ  300.000 lei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe