PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » A FĂCUT SCANDAL PENTRU O AMENDĂ A SOȚIEI, DAR A AJUNS ÎN CĂTUȘE

A FĂCUT SCANDAL PENTRU O AMENDĂ A SOȚIEI, DAR A AJUNS ÎN CĂTUȘE

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

A făcut scandal monstru cu polițiștii pentru o amendă pe care o primise soția și a sfârșit în cătușe la sediul poliției. Un bărbat din Teleorman a fost protagonistul unor scene de violență după ce a înjurat polițiștii care i-au sancționat soția și apoi a început o luptă corp la corp cu agenții. Oamenii legii l-au potolit abia după ce și un alt echipaj a intervenit și s-a folosit pray lacrimogen. Acum, pe lângă amendă s-a mai ales și cu un dosar penal.
Bărbatul din imagini era împreună cu soția când agenții de la rutieră au oprit-o pe femeie și au sancționat-o pentru că circula cu viteză. Totul s-a precipitat când unul dintre polițiști a venit la mașină cu procesul verbal de contravenție. Atunci bărbatul a luat foc și a început o rafală de înjurături și amenințări. Agenții n-au reușit să-l potoloească așa că și-au chemat colegii în ajutor. Bărbatul pus pe scandal a fost dat jos din mașină și încătușat, după o luptă corp la corp și spray lacrimogen.
Într-un final, scandalagiul a fost potolit cu cătușe, condus la sediul Poliției Nanov și, ulterior, la sediul Poliției Alexandria, pentru cercetări. Pe uniformele polițiștilor erau urme de la încălțămintea bărbatului. Pe lângă amenda soției, bărbatul s-a ales și cu dosar penal.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe