PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » A FURAT BANI PENTRU UN FOST FOTBALIST CARE-I JUCA LA PĂCĂNELE

A FURAT BANI PENTRU UN FOST FOTBALIST CARE-I JUCA LA PĂCĂNELE

de Andrei Oprescu
69 vizualizări

O tânără din Alexandria și-a pus libertatea în joc pentru un bărbat cu 21 de ani mai mare decât ea, fost fotbalist de LIGA I și fiul unui consilier local. Fata ar fi sustras peste 15.000 de lei de la societatea cu profil de jocuri de noroc la care lucra, bani pe care i-a dat bărbatului să-i joace la păcănele. Atât fata, cât și fosta vedetă din fotbal, în vârstă de 41 de ani, au fost reținuți.


Polițiști de la Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au intrat pe fir după ce fata, o teleormăneancă în vârstă de 19 ani, ar fi sustras peste 15.000 lei din banii societății la care lucra. Aceasta, în calitate de casier și gestionar al unei societăți comerciale cu profil jocuri de noroc, cu punct de lucru în Alexandria, la data de 05 decembrie 2019, și-ar fi însușit peste 15.000 lei din gestiunea societății și i-ar fi înmânat banii unui bărbat de 41 de ani, fost fotbalist de Liga I și fiul unui consilier local din Alexandri, pentru a-i juca la un aparat de jocuri electronice tip slot machine. Față de suspectă a fost luată măsura reținerii, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria. La scurt timp și bărbatul în vârstă de 41 de ani, fostă vedetă de Liga I, bănuit de comiterea infracțiunii de instigare la delapidare în formă continuată a fost reținut și introdus în arest. Potrivit IPJ Teleorman, la data de 05.12.2019, bărbatul ar fi determinat-o pe angajata societății, casieră și gestionară, să-și însușească bani din gestiunea firmei, la diferite intervale de timp, bani pe care i-ar fi înmânat acestuia pentru a-i juca la un aparat tip slot machine. Cei doi vor fi duși în fața magistraților pentru stabilirea măsurilor preventive.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe