PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A ÎNCEPUT GOANA DUPĂ RECHIZITE

A ÎNCEPUT GOANA DUPĂ RECHIZITE

de Mditv
1 vizualizări

Febra cumpărăturilor de rechizite a început! Librăriile şi magazinele de papetărie sunt asaltate de părinţii care şi-au stabilit un buget şi vor să fie pregătiţi din timp pentru începerea noului an şcolar. Bugetul minim pentru cumpărarea strictului necesar este de 200 de lei, însă dacă cei mici au preferinţe speciale, suma poate depăşi cu uşurinţă 500 de lei.

Anul şcolar 2016-2017 începe din 12 septembrie iar cei mici trebuie să fie pregătiţi pentru începerea şcolii. Părinţii se gândesc cu groază la banii pe care trebuie să îi cheltuiască pe rechizite, haine, încăţăminte, pentru ca cei mici să fie gata să înfrunte un nou an şcolar.

În general părinţii ştiu preferinţele copiilor iar ghiozdanele, penarele şi caietele sunt personalizate cu eroii preferaţi ai micuţilor.

Sunt şi părinţi care din lipsă de timp sau bani aleg să facă cumpărăturile necesare începerii noului an şcolar pe ultima sută de metri. Dacă pentru părinţii cu dare de mână cumpărarea rechizitelor nu este o problemă pentru cei care trebuie să se încadreze într-un anumit buget, cumpărăturile sunt un chin, părinţii încercând să cumpere tot ce au pe lista.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe