PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » BLOC BUN DE CARTEA RECORDURILOR

BLOC BUN DE CARTEA RECORDURILOR

de Mditv
11 vizualizări

Un bloc din Sinaia ar putea deține titlul de cel mai branșat bloc din România! Blocul pare un omagiu adus tevilor de gaz, iar împletitura de țevi galbene de pe fațada  clădirii a ajuns virală pe internet.

Locatarii spun ca s-au obisnuit cu blocul lor special si  recunosc ca zona ar fi aratat mult mai bine dacă branșamentele la gaze rămâneau pe interior. 

Oamenii recunosc că aspectul a fost ultima prioritate a celor care au făcut lucrarea, iar cei de la Compania de Gaz spun că lucrarea e fix ce au comandat proprietarii, mai ales că numărul utilizatorilor este unul destul de mare. Locatarii spun că aspectul imobilului este urât iar traiul cu astfel de branșamente montate lăngă apartamentele lor poate fi unul riscant. Mirosul de gaze și țăcănitul constant al contoarelor au devenit ceva obișnuit în viața acestora. Cât despre modificări sau exteinderi în apartamente nici nu poate fi vorba, din cauza țevilor montate pe exterior.

Reprezentanții Distrigaz Sud Reţele, care au aprobat și executat proiectul, spun că  lucrarea a fost realizată cu acordul locatarilor. Instalaţiile de gaze au fost montate la exteriorul blocului la începutul  anului 2000, iar normele tehnice în vigoare la acea dată permiteau acest tip de lucrări. Imobilul nu este singurul bloc din Sinaia la care ţevile de gaze au fost montate pe exterior. E însă, blocul cu cele mai multe astfel de branşamente.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe