A INTRAT CU CUŢITUL ÎN LICEU

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Alertă într-un liceu din Târgovişte, judeţul Dambovita! Un fost elev a intrat in incinta unitatii de invatamant cu un cutit. A fost depistat de agentii de paza la timp, inainte ca individul  sa foloseasca arma alba. Conducerea scolii spune ca baiatul a fost mereu un elev problema si s-a comportat agresiv si cu ei. Jandarmii au intervenit, iar tanarul a ajuns pe mana autoritatilor.

Individul, în vârstă de 21 de ani, a fost transferat în trecut de la Şcoala Specială la Liceul Nr. 2 Voievodul Mircea din Târgovişte. Conducerea instituţiei de învăţământ spună că a fost un elev problemă încă de la început.

Tânărul a intrat în liceu pe motiv că trebuie să-şi ridice dosarul de la secretariat. Paznicul l-a legitimat şi i-a permis să intre în şcoală. Individul nu a mers însă la secretariat, ci în sala de clasă unde a învăţat. Aici a fost depistat de agentul de pază care patrula pe holurile liceului.

În biroul directorului, tânărul a trecut prin mai multe stări, de la relaxare, glume şi termeni grosolani până la agresivitate verbală, dar şi fizică. Individul a ripostat la vederea jandarmilor.

Jandarmii au fost cei care au depistat cuţitul pe care tânărul îl ascundea pe mânecă.

Pe numele individului s-a întocmit dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. În plus, acesta a fost consiliat de specialişti.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri