RISCAU SĂ MOARĂ ÎNGHEȚAȚI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Episodul sever de iarnă care a lovit România a pus pe jar autoritățile. Cel mai rău resimt temperaturile cu minus cei care nu au un adăpost. La Pitești polițiștii locali i-au adunat de pe stradă pe oamenii aproape înghețați. Au fost duși în centrele sociale unde au primit mâncare și ceai cald. Razii au loc în toate județele pentru a evita astfel ca gerul să facă victime.

Cu dubă și girofar, polițiștii locali din Pitești au descins în locurile unde știau că trăiesc oamenii fără adăpost. În canale, aproape de gară, din aceste locuri i-au cules, rând pe rând, pe cei care mai aveau puțin și mureau de frig.

Unii dintre ei s-au temut că vor fi duși și internați în spitale sau că vor fi arestați.La Pitești au fost noaptea trecută 13 grade sub zero, iar această temperatură i-a determinat pe polițiști să îi ducă pe oamenii străzii în locuri special amenajate de primăria Pitești pentru cei ca ei.

Au fost 6 persoane găsite aproape înghețate, care au fost duse la centre și cărora li s-au dat mâncare și ceai cald pentru a putea trece peste noaptea geroasă.

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri