PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A MURIT DUPĂ UN CHIURETAJ – VIDEO

A MURIT DUPĂ UN CHIURETAJ – VIDEO

de admin
92 vizualizări

Acuzaţii grave la adresa unui medic ginecolog de la spitalul din Roşiorii de Vede. Familia unei tinere gravide care a murit în urma unui chiuretaj susţine că doctorul ar fi cerut mită ca să-şi facă treaba. Săptămâna trecută, femeia s-a dus la Spitalul din Roşiorii de Vede pentru că se simţea rău. Era deja însărcinată în cinci luni. Făcuse o ecografie în a treia lună de sarcină si medicii i-au spus ca are un baiat sanatos. Apoi a aflat ca fatul murise si ca trebuie sa faca un chiuretaj. Medicul ginecolog a chiuretat-o si la cateva ore dupa interventie femeia a inceput sa se simta rau. Atunci au trimis-o cu o slavare la spitalul din Alexandria, insa a decedat pe drum. Acum familia cere sa se faca dreptate!
Florina avea 21 de ani. Era mama a doi copii si in martie a aflat ca e din nou insarcinata. Saptamana trecuta femeia s-a dus la Spitalul din Rosiorii de Vede pentru ca se simtea rau. Era deja insarcinata in 5 luni. Stia ca are un baiat perfect sanatos dar a primit o veste tragica.
Pentru ca nu mai avea cine sa raspunda. Dupa chiuretaj, femeia s-a simtit din ce in ce mai rau. Medicul acre a facut avortul a decis sa o trimita cu o salvare la Spitalul din Alexandria. Din cauza socului hemoragic, femeia s-a stins inainte sa poata fi ajutata. Familia femeii arunca acum vina pe medicul care a chiuretat-o .
Sotul tinerei sustine ca medicul i-ar fi cerut mita ca sa-si faca treaba.
Polițiștii au intrat pe fir acum și fac cercetări pentru a vedea cine este vinovat de moartea tinerei .
In replica, medicul acuzat spune ca nu a cerut si nici n-a primit bani. Mai mult, o acuza pe femeie ca ar fi luat medicamnete care ar fi oprit sarcina din evolutie.
Cazul va fi acum instrumentat de un procuror. In acelasi timp si Colegiul Medicilor va demara o ancheta dupa ce consuderea Spitalului din Rosiorii de Vede a sesizat cazul.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe