PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A MURIT ELECTROCUTAT – VIDEO

A MURIT ELECTROCUTAT – VIDEO

de admin
10 vizualizări

Tragedie într-o familie din Sinaia! Un brabat de 56 de ani a murit  în timp ce încerca să-şi repare aspiratorul. Trupul neinsufletit a fost gasit chiar de sotia sa. Nimeni nu intelege cum a fost posibil asa ceva mai ales ca barbatul era electrician de meserie. Week-endul viitor urma să-şi serbeze ziua de naştere.
Bărbatul tocmai se întorsese acasă de la serviciu şi şi-a amintit că trebuie să repare aspiratorul,care nu mai funcţiona.Cel mai probabil, bărbatul a atins un cablu rămas neizolat,în timp ce aparatul era în priză.A fost găsit fără suflare chiar de soţia sa. În stare de şoc, femeia a alertat vecinii care au sunat imediat la ambulanţă. Nimeni nu-şi explică sfârşitul bărbatului pentru ca era cunoscut ca depanator radio-tv,cu o vechime de peste 30 de ani.
Medicii sosiţi la faţa locului au aplicat victimei manevre de resuscitare timp de 40 de minute,dar au fost nevoiţi să declare decesul acesteia.
Bărbatul a lăsat în urmă doi copii, un băiat şi o fată, ambii aflati acum în Italia.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe