PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » A MURIT LA SCĂLDAT

A MURIT LA SCĂLDAT

de Andrei Oprescu
48 vizualizări

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 38 de ani din Călărași. Venise la scăldat cu familia și deși avea probleme locomotorii apropiații spun că și-a dorit să intre în apă. Așa că s-ar fi folosit de o saltea pentru a pluti, însă la un moment dat a căzut în apa și s-a înecat. Rudele au chemat imediat ajutoare. Când a fost găsit de scafandrii era decedat. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili dacă varianta spusă de rude este reală și în ce circumstanțe a murit bărbatul.
Bărbatul venise împreună cu mai multe rude să se scalde în zona Plaja Pod 4 pe malul Brațului Borcea. Pentru că nu putea să înoate din cauza unor probleme locomotorii, familia bărbatului le-a spus oamenilor legii că ar fi încercat să intre în apă folosindu-se de o saltea pe care să plutească. Ghinionul său a fost că ar fi alunecat. Rudele au chemat imediat pompierii care au apelat și la scafandri.
Bărbatul a fost găsit după câteva ore și trupul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. Rudele sunt șocate. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care a murit bărbatul.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe