PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A PLECAT DIN PRIMĂRIE CU TOT CU BUNURI

A PLECAT DIN PRIMĂRIE CU TOT CU BUNURI

de Mditv
26 vizualizări

Situaţie penibilă în comuna dâmboviţeană Pietrari! După ce a pierdut alegerile, implicit scaunul de primar în localitate, fostul edil, Cornel Coman, a plecat din primărie cu tot cu bunuri. Scaune, canapele, un televizor, telefoane mobile, un şemineu şi alte obiecte achiziţionate cu bani de la bugetul local au ajuns acasă la fostul primar. Totul a ieşit la iveală în urma unui inventar.

Între timp, valoarea acestor bunuri a scăzut, întrucât o parte dintre ele au fost returnate administraţiei locale. Bunurile au fost aduse la primărie de fostul viceprimar din localitate.

Deşi în Primăria Pietrari există şi camere video de supraveghere, acestea nu au surprins momentul în care bunurile au fost sustrase, întrucât au fost scoase din funcţiune în momentul cu pricina. Ulterior, chemat la discuţii de către contabila primăriei, fostul edil a recunoscut că bunurile lipsă se regăsesc în gospodăria sa.

Cornel Coman nu neagă faptul că o parte dintre aceste bunuri au ajuns în proprietatea sa.

Nu doar telefoanele de mii de lei ridică semne de întrebare în Primăria Pietrari, ci şi abonamentele de 25 de euro unul singur, făcute în timpul fostului primar.

Cornel Coman spune că toate aceste cartele au fost luate în urma unei oferte promoţionale făcută de furnizorul de telefonie mobilă.

Atitudinea fostului edil este taxată ce cetăţenii din Pietrari, care consideră că primarul a demonstrat prin fapta sa că nu ştie să piardă.

Fapta primarului este considerată, înainte de orice, furt şi poate fi sancţionată conform legii. Dacă bunurile nu vor fi returnate administraţiei locale, actualul primar spune că va lăsa organele abilitate să anchetele acest caz. Bunurile au fost achiziţionate de Primăria Pietrari în perioada 2010-2016.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe