PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A PUS PE “JAR” POMPIERII ȘI POLIȚIA, PENTRU O CEARTĂ BANALĂ CU SOȚUL

A PUS PE “JAR” POMPIERII ȘI POLIȚIA, PENTRU O CEARTĂ BANALĂ CU SOȚUL

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

S-a întamplat astăzi, în micro 3 din Târgoviște! Un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița și un alt echipaj al Poliției Municipiului Târgoviște au pierdut minute în șir din cauza unei târgoviștence care, după o ceartă cu soțul, a apelat la 112 și a cerut deblocarea ușii.

Mai exact, femeia s-a certat cu soțul, iar acesta i-a blocat accesul în apartament. Pentru asta, femeia a cerut un echipaj care să- spargă ușa. Când au ajuns pompierii, bărbatul a deschis singur ușa apartamentului și i-a permis soției accesul în casă. Pentru că a apelat abuziv serviciul 112, femeia a fost sancționată contravențional cu 500 lei, iar bărbatul cu 80 de lei pentru că nu și-a schimbat buletinul.

Unul dintre pompieri ne-a delcarat că este inadmisibil să pui pe jar atatea forțe de intervenție pentru un asemenea caz. În acest timp, cineva putea avea nevoie urgentă de salvatori.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe