PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT CU PERICOL DE EXPLOZIE

ACCIDENT CU PERICOL DE EXPLOZIE

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Un control de rutina al politistilor prahoveni s-a transformat intr o urmarie ca-n filme soldata cu un accident cu pericol de explozie.Oamenii legii au semnalizat regulamentar unui sofer sa traga pe dreapta, dar acesta si-a continuat deplasarea, iar in momentul cand agentii au incercat sa-l ajunga acesta a intrat cu masina intr-o teava de gaze dupa care a fugit, fiind prins imediat si condus la audieri.

Accidentul a avut loc pe strada Oltului din Ploiești,dupa ce barbatul care a refuzat sa opreasca a
intrat cu mașina într-o țeavă de gaze, pe care a avariat-o. Speriat, omul a fugit de la locul accidentului,dar a fost prins imediat de către polițiștii ploieșteni careau constatat ca acesta nu are permis de conducere.

La locul incidentului au sosit și angajații firmei furnizoare de gaze, care au oprit alimentarea în zonă pentru a se evita producerea unei tragedii, iar barbatului i s-a intocmit dosar penal. Politistii au stabilit ca masina implicata in accident apartine sotiei suspectului, iar acesta nu consumase bauturi alcoolice.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe