PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT CU TREI VICTIME PE CENTURA ALEXANDRIEI

ACCIDENT CU TREI VICTIME PE CENTURA ALEXANDRIEI

de Andrei Oprescu
42 vizualizări

Accidentul a avut loc, duminică, pe centura Alexandriei, la sensul giratoriu către Lăceni. În accident au fost implicate două autovehicule. La sosirea echipajelor de intervenție cele 3 victime nu erau încarcerate.

Victimele accidentului au fost 3 bărbați care erau conștienți și cooperanți; aceștia aveau traumatisme ușoare. Unul dintre bărbații accidentați a fost asistat medical la fața locului și a refuzat transportul la spital. Celelalte două persoane au fost preluate de SAJ Teleorman și transportate la UPU Alexandria pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate. La locul accidentului a intervenit Detașamentul Alexandria cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu 2 echipaje medicale. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe