PRIMA PAGINĂ » Arges » URMĂRIT NAȚIONAL, ARESTAT ÎN DIRECT, PE FACEBOOK – VIDEO!

URMĂRIT NAȚIONAL, ARESTAT ÎN DIRECT, PE FACEBOOK – VIDEO!

de Andrei Oprescu
267 vizualizări

Un tânăr din Teleorman, dat în urmărire națională, a fost arestat în timpul unei petreceri transmisă live pe Facebook! Petrecerea avea loc în jutețul Argeș , la Merișani. La petrecere, au poftit, ce-i drept…neinvitate și trupele speciale ale poliției. Suspectul condmanat la închisoare, a fost încătușat și dus in arest.

Totul a pornit dupa ce politistii au vazut pe Facebook petrecerea transmisa live. Aceasta avea loc intr-o locuinta din localitatea argeseana Merișani. Pe imagini, oamneii legii l-au identificat pe un barbat de 24 de ani (cu domiciliul în comuna Poroschia, jud. Teleorman), urmărit național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Arad, la data de 6 octombrie 2020. Acesta petrecea împreună cu alte trei persoane și tocmai făcea un live pe Facebook, moment în care au intrat polițiștii și l-au imobilizat. Totul a fost transmis în direct.

Cel în cauză este condamnat la pedeapsa închisorii de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Bărbatul a fost încarcerat. Totodată, având în vedere că în locația de pe raza comunei Merișani, în care a fost depistat, se aflau mai multe persoane, care organizaseră o petrecere privată, polițiștii au aplicat și 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe