URMĂRIT NAȚIONAL, ARESTAT ÎN DIRECT, PE FACEBOOK – VIDEO!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Un tânăr din Teleorman, dat în urmărire națională, a fost arestat în timpul unei petreceri transmisă live pe Facebook! Petrecerea avea loc în jutețul Argeș , la Merișani. La petrecere, au poftit, ce-i drept…neinvitate și trupele speciale ale poliției. Suspectul condmanat la închisoare, a fost încătușat și dus in arest.

Totul a pornit dupa ce politistii au vazut pe Facebook petrecerea transmisa live. Aceasta avea loc intr-o locuinta din localitatea argeseana Merișani. Pe imagini, oamneii legii l-au identificat pe un barbat de 24 de ani (cu domiciliul în comuna Poroschia, jud. Teleorman), urmărit național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Arad, la data de 6 octombrie 2020. Acesta petrecea împreună cu alte trei persoane și tocmai făcea un live pe Facebook, moment în care au intrat polițiștii și l-au imobilizat. Totul a fost transmis în direct.

Cel în cauză este condamnat la pedeapsa închisorii de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Bărbatul a fost încarcerat. Totodată, având în vedere că în locația de pe raza comunei Merișani, în care a fost depistat, se aflau mai multe persoane, care organizaseră o petrecere privată, polițiștii au aplicat și 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

COVID 19: 2419 NOI CAZURI DE CORONAVIRUS

Grupul de Comunicare Strategică a publicat, duminica, ultimul bilanţ al panidemiei de COVID-19, iar ultimele date arată că au fost înregistrate 2.419 cazuri noi, 52 decese, 968 persoane internate la ATI, în România, în ultimele 24 de ore. Până astăzi, 21 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 779.695 de