PRIMA PAGINĂ » Utile » CALARASI » ACCIDENT CUMPLIT. A ÎNCERCAT SĂ EVITE UN CÂINE ȘI S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA. O VICTIMĂ A MURIT PE LOC.

ACCIDENT CUMPLIT. A ÎNCERCAT SĂ EVITE UN CÂINE ȘI S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA. O VICTIMĂ A MURIT PE LOC.

de Andrei Oprescu
57 vizualizări

Accidentul s-a produs pe DN3B în localitatea Coslogeni din Călărași. În mașină se aflau cinci persoane. Șoferul de 23 de ani a vrut să evite un câine. Acesta a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens, s-a răsturnat în afara carosabilului și s-a izbit de un copac. După impact, mașina s-a transformat într-un morman de fiare. Unul dintre pasageri aflat pe locul din spatele șoferului a rămas captiv în mașină și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. O altă victimă, o tânără aflată în mașină a fost proiectată prin parbriz într-un șanț.

Trei dintre cei cinci pasageri sunt frați. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, echipaje SMURD, pompieri și poliție. Oamenii legii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

sursa: calarasipress.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe