PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT CUMPLIT LA INTRAREA PE A1

ACCIDENT CUMPLIT LA INTRAREA PE A1

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Accident cumplit petrecut la intrarea pe A1, dinspre Pitesti. Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contarsens, unde a fost lovita de o duba. Manevrele disperate ale medicilor nu au mai reusit sa-i salveze pe cei doi. Traficul in zona a fost ingreunat mai bine de doua ore.

Accidentul s-a petrecut în jurul orelor prânzului, pe o porțiune de drum drept. Din motive necunoscute, șoferul turismului, un bătrân în vârstă de 72 de ani, a pătruns pe contrasens unde a fost practic spulberat de o dubă plină cu textile. Șoferul dubiței spune că a frânat dar impactul l-a întors în loc.

Medicii i-au găsit pe pasagerii turismulu în stop cardiac, așa că au început manevrele de resuscitare. Fără folos, din păcate.

Mașina va fi expertizată tehnic urmând ca polițiștii să stabilească dacă șoferului i s-a făcut rău sau a vrut să întoarcă în zonă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe