PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SOLUŢII PENTRU GESTIONAREA CÂINILOR FĂRĂ STĂPÂN DIN TÂRGOVIŞTE

SOLUŢII PENTRU GESTIONAREA CÂINILOR FĂRĂ STĂPÂN DIN TÂRGOVIŞTE

de Andrei Oprescu
24 vizualizări

Căinii fără stăpân din municipiul Târgovişte este una dintre cele mai arzătoare probleme pe care o reclamă cetăţenii continuu. Niciodată nu s-au găsit soluţii pentru gestionarea acestora, astfel încât patrupedele să nu mai stea pe străzile fostei cetăţi de scaun a Ţării Româneşti. Candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, a găsit o modalitate prin care animalele să fie salvate şi adoptate chiar şi în afara graniţelor ţării. A semnat în public un protocol de colaborare cu singurele asociaţii de protecţie a animalelor din Târgovişte, Asociaţia Sufleţel şi Asociaţia Câinii salvaţi din Târgovişte.

Parteneriatul s-a legat şi cu un cetăţean de origine germană, preşedintele Asociaţiei Câinii Salvaţi din Târgovişte, un om care vrea ca Târgoviştea să arate ca un oraş european.

Reprezentanţii celor două asociaţii acuză actuala administraţie municipală, condusă de interimarul Cristian Stan, că în ultimele două luni a omorât peste o mie de maidanezi pentru ca străzile târgoviştene să fie mai curate în campania electorală.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe