PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » ACCIDENT CUMPLIT PE DN72

ACCIDENT CUMPLIT PE DN72

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Accident grav în această noapte în Prahova, pe DN 72 Ploiești-Târgoviște, la Brătășanca unde un bărbat care ieșea dintr-un bar a intrat pe partea carosabilă, a fost sfârtecat de un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani. Imediat după coliziune, mașina a mai acroșat o alta, iar apoi s-a bușit de un copac. Șoferul, în comă a fost extras din autoturismul distrus de echipajul de descarcerare al ISU și transportat la spital.
Bărbatul care a murit și-a pierdut în urma cu câțiva ani fratele la câțiva kilometri distanță de locul tragediei de acum, tot într-un accident rutier. Echipajele de la descarcerare au reușit să extragă șoferul în comă de gradul 5 din mașina înfășurată după copac, la aproape 300 de metri distanță de impactul cu pietonul. Localnicii sunt speriați de cele văzute și spun că accidentele se țin lanț în zonă de ani multi ani, deoarece se circulă cu viteză și lipsesc trotuarele și trecerile de pietoni.
Șoferul celeilalte mașini implicate în eveniment a scăpat nevătămat, iar conducătorul auto de 19 ani, este în stare foarte gravă, cu șanse minime de viață. Polițiștii au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe