PRIMA PAGINĂ » ACCIDENT GRAV IN TARGOVISTE

ACCIDENT GRAV IN TARGOVISTE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Accident grav, aseara,  in Targoviste. O soferta neatenta a bagat doua tinere in spital, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un autoturism condus regulamanetar. Se pare ca tanara nu s-a asigurat corespunzator ininte de a schimba banda de deplasare. Acum este cercetata penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accidentul s-a produs in Targoviste, pe Calea Domneasca. Tanara, de 28 de ani, care conducea autoturismul Logan, a vrut sa schimbe banda de deplasare si nu a observat ca din spate vine o alta masina. Niciunul dintre soferi nu a mai putut evita impactul. Pasagerii din drepata din ambele autoturisme au suferit rani grave si au fost transportati cu ambulanatele la Spitalul judetean din Targoviste,.

Criminalistii au facut masuratori pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Din cauza accidnetului, traficul rutier in zona s-a desfasurat cu dificultate. Soferita autoturismului Logan s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si cu permisul de conducere suspendat.

 

Mihai Eremia, Madalin Anca

http://youtu.be/9dcwFgDfDkQ

 

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe