PRIMA PAGINĂ » CADAVRUL GASIT ESTE AL IULIANEI NEBLEA

CADAVRUL GASIT ESTE AL IULIANEI NEBLEA

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Apar primele probe in cazul cadavrului transat, din raul Arges. Ramasite si pete de sange descoperite la aproape un kilometru de locul unde a fost gasit trupul macelarit al Iulianei Neblea. Identitatea tinerei a fost confirmata si de testele ADN. Dar un criminal foarte periculos e inca in libertate

Iuliana Neblea. 36 de ani. O mama grijulie, o colega muncitoare si-o iubita model. Familia o cauta inca de vineri seara. Ultima speranat a familiei, ca fata sa fie totusi in viata s-a naruit.  Testele ADN au confirmat ca trupul transat, gasit in raul Arges, e al Iulianei.

Dupa doua zile de cautari, politistii au conturat un scenariu. La ora 22.00, vineri seara, victima a iesit pe poarta fabricii intr-o masina a societatii alaturi de mai multe college. La iesirea din orasul Topoloveni, a ramas singura. A asteptat cateva minute, pana cand un TIR a venit sa o ia. Paznicul de la un liceu ar fi vazut cand s-a urcat in el. De la liceul din Topoloveni, unde a facut autostopul, lucrurile au inceput sa se complice. Masina care a luat-o la ocazie a ajuns mai intai in localitatea Leordeni. Anchetatorii banuiesc ca femeia a fost ucisa acolo. Corpul transat a adus si primele indicii despre asasin. Este clar, spun surse din randul anchetatorilor, ca are cunostinte despre anatomia corpul uman. Acelasi lucru cred si rudele femeii.

Motivul crimei nu se stie inca. Politistii din Dambovita si ofiterii de la Omoruri, din IGPR, iau in calcul orice ipoteza. Razbunare, talharie esuata sau pur si simplu, o crima a unui psihopat. Cert e ca pana acum, rezultatele autopsiei nu au confirmat un viol, insa, situatia va fi clara doar dupa analizele din laboratorul Institutului de Criminalistica.

Zeci de politisti iau la pas in fiecare zi zona unde au fost gasite urmele. Pentru a strange cat mai multe probe. Deocamdata, insa, nu exista niciun  suspect principal.

Mihai EREMIA

Loredan Bourosu, Edi Leasa

http://youtu.be/W-FrmsJZaiM

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe