PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » ACCIDENT GRAV ÎN TELEORMAN

ACCIDENT GRAV ÎN TELEORMAN

de Andrei Oprescu
62 vizualizări

Accidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 22, în localitatea Crîngu, județul Teleorman. Martorii spun că șoferul ar fi pierdut controlul volanului, după ce ar fi depășit o altă mașină. La revenirea pe bandă nu a mai reușit să redreseze autoturismul, a lovit un cap de pod, a rupt un gard de metal și s-a oprit în curtea unui localnic.

În mașină cu șoferul se mai aflau două persoane. O tânără,  pe scaunul din dreapta față și un tânăr, pe bancheta din spate. Tânăra a fost grav rănită și a fost transportată la spital în stare gravă. Șoferul și pasagerul aflat pe bancheta din spate au  fost răniți ușor. Proprietarul curții în care s-a oprit autoturismul nu era în localitate, în momentul producerii accidentului , și spune că a aflat ce s-a întâmplat, după ce a fost sunat de vecini. În mașină distrusă au fost găsite mai multe sticle cu băuturi alcoolice. Polițiștii au deschis pe numele șoferului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe