PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENT GRAV PE DN 71

ACCIDENT GRAV PE DN 71

de Mditv
85 vizualizări

Accident infiorator pe DN 71 drumul care face legatura intre Targoviste si Bucuresti. Un sofer de tir nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul volanului intrand intr-o hala. Un muncitor in varsta de 25 de ani care se afla in hala a fost prins sub daramaturi si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste.

Conducatorul auto in varsta de 56 de ani a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a intrat din plin intr-o hala. Acesta a fost ranit la cap si transportat de un echipaj SMURD la spitalul judetean de urgenta Targoviste. Cel mai grav a fost ranit tanarul in varsta de 25 care se afla in hala in momentul impactului si a fost prins sub daramaturi. Proprietarul cladirii si o parte din ceilalti angajati au reusit sa fuga in momentul cand au auzit bubuitura.

Locuitorii din zona s-au speriat in momentul cand au auzit zgomotul puternic si iesit la poarta. Oameni au fost socati sa vada cum autoutilitara a intrat in cladire.

Tanarul prins sub daramaturi este internat la spitalul judetean de urgenta Targoviste, se afla intr-o stare grava si cel mai probabil va fi supus mai multor interventii chirurgicale.

Politistii si pompierii au izolat zona in care a avut loc accidentul deoarece conducta de gaze a fost avariata in momentul impactului si era pericol de explozie. Participantiii la trafic care doreau sa ajunga la Racari sau Bucuresti au fost deviati spre rute alternative.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe