PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » UCIGAȘII AU FOST ARESTAȚI PENTRU 30 DE ZILE

UCIGAȘII AU FOST ARESTAȚI PENTRU 30 DE ZILE

de Mditv
5 vizualizări

Cei trei frați din Prahova suspectați de o dublă crimă, au fost arestați pentru 30 de zile sub acuzația de omor calificat. Sunt acuzați că au bătut crunt doi ciobani, tată și fiu, și i-au aruncat apoi într-o râpă. Cu toții riscă până la 25 de ani de închisoare.

Procurorii spun că victimele, care aveau 65, respectiv 29 de ani, încă trăiau când au fost abandonate. Doar doi dintre suspecti își recunosc faptele. Al treilea susține că el nu a participat la bătaia care a dus la moarte. Ion și Constantin Pântece au mers duminică dimineața la o stână vecină unde aflaseră că sunt cei șase cai ai lor, dispăruți de mai multe zile. Familia victimelor este șocată și în mometul de față și nu își poate închipui cum ucigașii au fost în stare să facă asemenea fapte.

Cei trei ciobani acuzați acum de crimă, spun procurorii, au asmuțit mai întâi câinii asupra vecinilor veniți dupa cai. Apoi, când tatăl și fiul erau la pământ, au tăbărât cu parii și topoarele. Când victimele n-au mai mișcat, au plănuit să scape de trupurile lor. Suspecții sunt trei frați, de 18, 22 și 32 de ani. Unul dintre ei a fugit imediat după întâmplare dar polițiștii l-au găsit și l-au încătușat alături de ceilalți doi. El este singurul care încă nu recunoaște fapta. Ceilalți au povestit cu lux de amănunte cele petrecute și au astfel șansa unei pedepse mai blânde.

Cei trei au fost arestați pentru 30 de zile. Cu toții riscă până la 25 de ani de închisoare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe