PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » ACCIDENT ÎN LANȚ. PATRU AUTOTURISME AU FOST IMPLICATE

ACCIDENT ÎN LANȚ. PATRU AUTOTURISME AU FOST IMPLICATE

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Accident în lanț în zona Volna din municipiul Călărași.  Din primele informații de la fața  locului se pare că un autoturism înmatriculat în Bulgaria nu a acordat prioritate de trecere autoturismului ce se deplasa pe strada București. Autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă mașina, care în urma impactului a lovit un al patrulea autoturism. Șapte persoane au fost implicate în accident, una dintre ele a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs la intersecţia dintre str. Eroilor și str. București. Din primele informații de la fața  locului se pare că un autoturism  înmatriculat în Bulgaria nu a acordat prioritate de trecere autoturismului ce se deplasa pe str. București. În urma impactului autovehiculul a fost proiectat într-un autoturism care era oprit  pentru a se asigura la intrarea în intersecție și care la rândul său, a fost proiectat în impact într-un alt autoturism din spatele său.Mai multe echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu echipaje ale detașamentului de pompieri-SMURD  s-au deplasat de urgență la fața locului.

Șapte persoane au fost implicate în accident, însă doar o victimă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

sursa:calarasipress.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe