PRIMA PAGINĂ » Arges » ACCIDENT MORTAL! LOCALNICII: ȘOSEAUA ESTE BLESTEMATĂ!

ACCIDENT MORTAL! LOCALNICII: ȘOSEAUA ESTE BLESTEMATĂ!

de Andrei Oprescu
27 vizualizări

Grav accident rutier în judetul Argeș! Un om a murit după ce s-a împiedicat și a căzut în fața unei mașini. Locul pare a fi blestemat: în ultimii doi ani, mai mulți oameni au murit pe șoseaua morții, la distanță de câteva zeci de metri.

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Pitești si Curtea de Argeș, în localitatea Băiculești. Un bărbat de 53 de ani se grăbea spre casă și a încercat să traverseze strada în fugă. S-a împiedicat și a căzut exact în fața unei mașini. Șoferul nu l-a mai putut evita. Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost aruncata câțiva metri si a rămas întinsă pe șosea. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanță și poliție. Cu toate eforturile medicilor, bărbatul călcat de mașină a murit.

Localnicii spun că locul este blestemat. În ultimii doi ani de zile au avut loc acolo foarte multe accidente, cele mai grave fiind soldate cu morți. În urmă cu doi ani de zile, un șofer al unei firme de distribuție a intrat în plin în trei bărbați care mergeau pe stradă. În urmă cu un an, alt accident, cu patru morți, avea să genereze zile în șir anchete ale autorităților. Si tot acolo, in urma cu mai bine de 10 ani s-a rasturnat un camion cu militari, la fel soldat cu morti. La mai putin de 500 de metri de locul accidentului, un microbuz plin cu pasageri a intrat intr-un cap de pod, iar soferul a murit pe loc si mai multi pasageri au fost raniti.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe