PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ACCIDENT MORTAL! UN PROCUROR DE LA PARCHETUL ROȘIORII DE VEDE A DECEDAT

ACCIDENT MORTAL! UN PROCUROR DE LA PARCHETUL ROȘIORII DE VEDE A DECEDAT

de Andrei Oprescu
30 vizualizări

Silviu Paraschiv, procuror la Parchetul Roșiorii de Vede, fost șef al instituției, și-a pierdut viața luni seară, într-un accident rutier, în judeţul Teleorman, între localitățile Turnu Măgurele și Putineiu.
Mașina în care se afla, proprietate personală, era condusă de soția acestuia.
Procurorul se afla pe scaunul din dreapta.

Autoturismul in care se aflau cei doi s-a izbit violent de remorca unui tractor, plină cu baloți. În urma impactului, procurorul a decedat. Soția acestuia a fost și ea grav rănită. A ajuns la Spitalul Județean din Alexandria cu mai multe fracturi. Ulterior, a fost transferată la un spital din București. Tractoristul a fugit de la fața locului.
După o oră de căutări a fost găsit de polițiști și adus la fața locului.
Nu avea nici o explicație pentru cele întâmplate. Știa că circulă ilegal, însă a considerat că nu se poate întâmpla nimic, pentru că se deplasa pe o distanță scurtă, chiar dacă circula pe un drum național , cu un tractor neînmatriculat și o remorcă nesemnalizată.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili exact cum s-au derulat faptele.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe