PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ialomita » ACCIDENT PROVOCAT DE UN ȘOFER FĂRĂ PERMIS.

ACCIDENT PROVOCAT DE UN ȘOFER FĂRĂ PERMIS.

de Andrei Oprescu
26 vizualizări

Un șofer fără permis, care și-a făcut puțin curaj consumând alcool, a provocat un accident în Ialomița. Coliziunea s-a produs pe raza comunei Ograda și trei persoane au fost rănite.


Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 40 de ani din Ograda conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție unui autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 23 de ani, intrând în coliziune cu acesta.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto precum și a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.
În urma verificărilor a reieșit ca șoferul de 40 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar rezultatul alcooltestului a indicat valoarea de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cazul celui de-al doilea șofer, de 23 de ani, rezultatul a indicat o valoare negativă.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe