PRIMA PAGINĂ » Arges » ACCIDENT SPECTACULOS ! DOUĂ BMW-URI S-AU CICONIT FRONATAL – VIDEO

ACCIDENT SPECTACULOS ! DOUĂ BMW-URI S-AU CICONIT FRONATAL – VIDEO

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

Accident teribil în centrul Piteștiului. Două BMW-uri și două taxiuri au fost implicate în accident, totul din cauza unui șofer neatent. Trei oameni au ajuns la spital.Soferul unuia dintre BMW-uri au încercat să vireze stânga din drumul principal și a intrat violent, frontal, într-un alt BMW care circula regulamentar din sens opus.

În urma coliziunii extrem de violente ambele mașini au ajuns într-o stație de taxiuri și au  două taximetre care stationau. Ambii șoferi și un pasager dintr-un BMW au ajuns la spital. Pentru o persoană rămasă încarcerată într-unul dintre BMW-URI a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.
Traficul în zonă a fost blocat aproape o jumătate de oră. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează ca în urma cercetărilor să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe