ACCIDENT SURPRINS DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Accident rutier pe o stradă din Călărași. Două autoturisme s-au ciocnit violent după ce unul dintre șoferi nu ar fi acordat prioritate în trafic. După impact una dintre mașini s-a oprit într-un gard de beton. Ca prin minune șoferii au scăpat cu răni ușoare. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.
În imaginile suprinse de o cameră de supraveghere montată pe strada Flacăra din municipiul Călărași se vede exact momentul impactului. La o intersecție șoferul uneia dintre mașini nu acordă prioritate și este izbit de un alt autoturism. Impactul este unul violent și una dintre mașini se răsucește în timp ce autoturismul celălalt intră puternic într-un zid de beton. Ca prin minune ambii șoferi ies destul de repede din mașini. La fața locului s-au deplasat pompierii, polițiștii și o ambulanță.
Șoferii s-au ales cu răni ușoare și au refuzat să fie transportați la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă și fac în continuare cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri