PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ialomita » ACCIDENTE ÎN IALOMIȚA

ACCIDENTE ÎN IALOMIȚA

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Accidente grave în Ialomița. Aseară, pe DN 21 s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 28 ani se deplasa pe DN 21, sensul de mers Slobozia Nouă către Iazu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare pătrunzând pe sensul opus de mers și răsturnându-se în șanț. Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui femei în vârsta de 30 ani, ocupantă pe locul din dreapta față.

Un alt eveniment rutier s-a produs pe timpul nopții.
O șoferiță care conducea un autoturism pe DJ 212 dinspre Fetești spre Movila, la trecerea de cale ferată nu ar fi adaptat viteza într – o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabila după care a lovit un stâlp de electrificare a rețelei CF. Stâlpul s-a prăbușit peste ambele fire de cale ferată pe ruta Fetești-Movila, blocând atât traficul auto care a fost redirecționat pe o rută ocolitoare cât și cel feroviar.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe