PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIDENTE ÎN LANȚ PE DN1 – VIDEO

ACCIDENTE ÎN LANȚ PE DN1 – VIDEO

de Andrei Oprescu
Publicat: Ultimul update 0 vizualizări

Drumul National 1 pe Valea Prahovei a fost blocat cateva ore din cauza mai multor accidente rutiere. Cel mai grav eveniment  a avut loc in orasul Azuga, unde in urma impactului dintre trei autoturisme, patru persoane au fost rănite. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie iar traficul rutier pe Valea Prahovei în zona accidentului s-a desfăşurat cu dificultate timp de o oră.

Martorii povestesc că evenimentul s-a produs după ce un autoturism care se deplasa cu viteză de la Azuga spre Brașov, a derapat și a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de alte două mașini care se deplasau regulamentar. Două dintre cele patru victime din accidentul produs, au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe din Sinaia, cu multiple traumatisme toracice și abdominale, celelalte două persoane au refuzat să fie transportate la spital.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat mai bine de o oră, după care s-a circulat alternativ pe un singur sens până la deblocarea șoselei. La căteva ore de la accidentul de la Azuga, traficul rutier în zona Posada a fost din nou blocat si îngreunat, jumătate de oră, din cauza unui alt accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Polițiștii rutieri spun că nedaptarea vitezei la condițiile unui carosabil umed, au fost cauzele care au dus la producerea celor două evenimente rutiere. Aceștia recomanda participanților la traficul rutier să circule cu prudență și cu viteză redusă pe un carosabil umed.

 

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bourosu

 

 

http://youtu.be/H7nc-rqvxv0

  

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe