PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE DARAMA PALATUL! – VIDEO

SE DARAMA PALATUL! – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Se darama Palatul! Mai multi targovisteni reclama faptul ca pot fi pusi in pericol de bucatile de tencuiala care se pot desprinde oricand de pe fatada cladirii Consiliului Judetean Dambovita. Imobilul, care nu a mai fost reabilitat de zeci de ani, a devenit astfel un adevarat pericol public.

Cladirea Consiliului Judetean Dambovita. Etajul al saptelea. O bucata din fatada se poate desprinde in orice moment, punandu-i in pericol pe cei care trec prin zona. Mai mult, nu exista niciun afis de avertizare sau vreo tentativa de securizare a zonei. Si nu este singurul exemplu. Probleme serioase sunt si la etajele inferioare, unde parti din fatada s-au desprins de-a lungul timpului. Autoritatile recunosc faptul ca au fost probleme anii trecuti, pentru ca bucati din tencuiala s-au desprins, insa spun ca in prezent nu exista un astfel de pericol. Mai mult, promit ca de la anul palatul administrativ va intra intr-un proiect de reabilitare.

Lucrarile se vor intinde insa pe multi ani. Anul viitor vor fi reabilitate abia doua etaje. Sa speram ca pana atunci nimeni nu va fi ranit.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe