PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACCIZA INTRĂ ÎN ,,CĂLDAREA’’ LUI PONTA – VIDEO

ACCIZA INTRĂ ÎN ,,CĂLDAREA’’ LUI PONTA – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Europarlamentarul liberal Adina Vadean se numara printre cei care critica modul in care actuala putere PSD-UNPR-PC –UDMR a introdus acciza pentru benzina si motorina, fara a tine seama de propunerile venite din alte zone ale scenei politice. In opinia numarulu idoi de pe lista candidatilor la europarlamentarele din 25 mai, mare paerte din sumele obtinute vor ajunge social-democrati si la pritenii acestora din arcul guvernamental.
Adina Valean a precizat ca deja celebra acciza a fost introdusa din dorinta lui Victor Ponta de a ajunge mai multi bani la buget. De asemenea, europarlamentarul liberal a admis ca PNL ca a fost de acord cu adoptarea acestei noi suprataxe dar a pus doua conditii: sa fie reduse impozitul pe profit si CAS sau banii intrati in buget sa fie directionati strict spre constructia autostrazilor. Se pare ca niciuna dintre cele doua propuneri nu a a fost agreata de premierul Ponta.

Iulian banasanu
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe