PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Dezvoltare amânată – VIDEO

Dezvoltare amânată – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Consiliul stiintific al Parcului Natural Bucegi nu a fost de acord cu modificarile planului de urbanism zonal propuse de administratia damboviteana. Consiliul, ce este format inclusiv din specialisti ai Academiei Romane, a refuzat practic sa aprobe modificari in zona montana damboviteana, iar fara acest acord proiectele de perspeciva nu pot fi implementate.
In urma cu aproximativ 1 saptamana, dupa cum a afirmat, intro conferinta de presa, presedintele CJ Dambovita, Consiliul Stiintific la Parcului Natural Bucegi a analizat proiectele de management pentru parc si a respins toate proiectele de dezvolatre a zonei.. Consiliul, ce este numit de catre Administratia Parcului si cu aprobarea Academiei Romane are atributii in ceea ce priveste managemetul acestei zone si functioneaza cu aceste atributii, din luna aprilie a anului 2008. Cu o suprafata totala de aproximativ 32.000 de ha parcul se pozitioneaza pe teritoriul a trei judete Dambovita, Prahova si Brasov practic mai mult de jumatate fiind in Dambovita. Dealtfel si cele mai multe planuri de dezvoltare a zonei apartin tot administratiei dambovitene. Din pacate, toate planurile par a se afla la momentul actual intr-un punct mort, ncio investitie de anvergura neputand fi demarata fara acest acord al Consiliului Stiintific, astfel ca in eventualitate in care planurile de dezvoltare, inclusiv cateva proiecte private de anvergura ce ar crea mii de locuri de munca, nu vor fi schimbate pentru ca la randul lor sa schimbe hotararea Consiliului, Parcul, in special in zoan apartinand Dambovitei, nu va cunoaste nicio transformare.

Redactor:Horia Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe